Over ons

cropped-villa-juli-2014-011.jpg

Villa Weijpoort is een particulier initiatief van Klaas en Tineke de Wit. Wij wonen in de in karakteristieke stijl herbouwde Weijpoorthoeve, direct naast Villa Weijpoort. Van hieruit zijn wij onze gasten graag van dienst om uw verblijf tot een succes te maken.

Toen de voormalige aardappelstomerij naast onze woonboerderij te koop kwam hebben we een plan gemaakt om deze te verbouwen tot een kleinschalig ontmoetings- en vergadercentrum in neoclassistische stijl. Hieruit is Villa Weijpoort voortgekomen.

In 2017 hebben we het pand kunnen uitbreiden met een ruime entree en meer multifunctionele ruimten. Uitgangspunt was en is dat onze gasten een grote verscheidenheid aan activiteiten kunnen ontplooien waarbij wij onze faciliteiten ter beschikking stellen. In de omschrijving van de verschillende ruimten is dit verder uitgewerkt. Voor bepaalde doelgroepen hanteren we aangepaste condities.

Bewust hebben we gekozen voor fraaie interieurs waar rust van uitgaat en waar heel gevarieerde activiteiten kunnen plaatsvinden. De ligging van het pand midden in het Groene Hart van Holland, direct grenzend aan het riviertje de Oude Rijn, onderstreept dit nog eens extra.

Het zal u en ons tot vreugde zijn u in Villa Weijpoort van dienst te mogen zijn.

Klaas en Tineke de Wit